U maakt slechts een keer een eerste indruk bij uw klanten en u weet hoe belangrijk die is! Het logo is vaak een van de eerste dingen die potentiele klanten van uw bedrijf zien en het schets op die manier meteen een eerste beeld van uw bedrijf. Dit beeld kunt u verfijnen door middel van een op maat gemaakte flyer of brochure. Zo kunt u gedetailleerd laten zien waar de speerpunten liggen binnen uw bedrijf.

UW WENS IS MIJN BEVEL

Het grafisch ontwerp is een product waarmee wij samen controleren of ik al uw wensen op een juiste manier heb geïnterpreteerd. Het kan soms voorkomen dat u niet meteen tevreden bent met het eerste ontwerp, maar  door intensief contact met u te houden en deze componenten op maat en in een mooi grafisch jasje te ontwerpen, zorgen wij er samen voor dat uw onderneming uiteindelijk precies de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.

ADOBE MASTER COLLECTION

Om voor ieder product een eigen “look” en “feel” te creëren, met elementen die zorgen dat het geheel past in de overlappende huisstijl, gebruik ik de progamma’s uit de Adobe Master Collection. Deze bundel bestaat uit Photoshop, illustrator, Indesign en nog veel meer innovatieve software. Het zijn stuk voor stuk veel gebruikte tools in de grafische wereld waarmee een ontwerp tot in de puntjes kan worden uitgewerkt en als het ware tot leven kan worden gebracht.