Als u wilt dat uw website zich op het internet bevindt zal een u domeinnaam moeten hebben. Dit is de naam of het adres waarop uw website te vinden is. Dit moet een uniek adres zijn dat nog niet bestaat, wacht dus niet te lang met het vastleggen van een domeinnaam!

SERVERRUIMTE

Een domeinnaam is onderdeel van een webhosting pakket. Bij zo’n pakket zit ook altijd schijfruimte op de server van de hosting partij. Deze ruimte kunt u gebruiken door er (net als op uw computer) allerlei bestanden op te plaatsen. Deze bestanden vormen dan samen uw website.

WEBHOSTING PAKKET

Met een web hosting pakket heeft u ook de mogelijkheid om eigen emailadressen aan te maken. Zo heb ik bijvoorbeeld het email adres “info@sanderschoenmakersdesign.nl” aangemaakt, dit word gebruikt als een zakelijk adres. Alle e-mails die u verstuurd of ontvangt worden, net als de website, bewaard op de serverruimte die bij uw pakket zit. U kunt uw berichten vervolgens ophalen op het moment dat het u uitkomt. Via Webmail kunt u overal ter wereld inloggen, en op die manier uw e-mail lezen en versturen (www.webmail.uwdomeinnaam.nl).

THREVON INTERNETSERVICES

Maar welke hosting partij moet u gebruiken? En hoe moet u dit nou aanvragen? En wat moet u nou precies aanvragen? Dit zijn allemaal zaken waar u zich niet druk over hoeft te maken. Ik inventariseer voor u wat u nodig heeft en voorzie u met advies op maat om het juiste pakket te vinden.

Threvon is een internetprovider met een breed scala aan diensten. Zo bied Threvon de mogelijkheid aan om te werken met de nieuwste versie van PHP, PHP7. Maar ook de ondersteuning voor HTTPS is onderdeel van een pakket bij Threvon. HTTPS is vanaf Januari 2017 een must-have voor de browser Google Chrome, daarom is het verstandig om dit nu al in orde te maken zodat uw website goed blijft werken.

Dankzij de samenwerking met Threvon ben ik instaat om alles van A tot Z voor u te regelen. Threvon bied een basis voor onder andere hosting, e-mail & domeinregistratie. En bij problemen is er altijd iemand van Threvon telefonisch beschikbaar om u direct te helpen!

ONDERHOUDSPAKKET

Om er voor te zorgen dat uw website in de toekomst goed beveiligd blijft en nog steeds doet wat u verwacht, is het noodzakelijk om uw website goed te onderhouden. U moet uw website zien als een auto, die heeft ook reparaties en onderhoudswerkzaamheden nodig om te blijven rijden. Dit is met een website precies hetzelfde. Het onderhoud aan uw website kunt u door mij laten doen zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Ik zorg er dan voor dat alle extensies en plugins op uw website, continue up-to-date zijn.